pages

Пресет 100-12 та роздуми про моделей

Вітаю! Ось вам трошки осіннього гарбузового настрою і новий пресет :)
Що може бути простіше, як фотографувати предмети, їжу, квіти і котиків. Так, на стоках такого добра немало, але гарного креативного чи художнього завжди буде недостатньо!
Але якщо ви все ж хочете працювати в портетному жанрі, то постає питання - де брати моделі і як з ними ефективно працювати? Маю зауважити, що найкращі моделі зажди поруч з вами - це ваша сім*я і друзі. Їхні посмішки завжди будуть щирі, а вираз обличчя невимушеним, з ними не треба узгоджувати графік і образ - зібрались та й пішли, як є погода і настрій. Коли ж ви навіть вмовите незнайому модель фотографуватись ТФП (тобто безкоштовно, за знімки) - не очікуйте одразу бомбезних світлин, - поки вона звикне до вас, до вашої маніри працювати, вживеться у відведений їй образ... коротше, самі нормальні фото виходять завжди під кінець :) 
Найлегше особисто мені було працювати з веселими компаніями 2-3 друзів, або з професійними акторами, артистами, художниками. Перші самі себе веселять, вам требі тільки вчасно тиснути кнопку. Останні ж розуміють суть творчого процесу і легко поводяться перед камерою, знову ж таки ходи довкола них і тільки тисни кнопку.
Вас можуть оточувати дуже цікаві і веселі люди - діти чи друзі вашої дитини в садочку, можливо і їх батьки, ваші власні друзі, одногрупники, однокласники, колеги чи навіть сусіди. 
Тож не гайте часу на пошук і переписку з малознайомими людьми. Цьому буде ще час, коли ви гарно навправляєтесь на знайомих :)
Не забувайте підписувати релізи, без них жодне фото не матиме комерційного зиску.

Немає коментарів:

Дописати коментар